Представники КП «МПРС» взяли участь у проекті «Платформа безпеки»

31 жовтня Одеський міський центр зайнятості разом з УДЦ «Молода гвардія» в рамках тематичної зміни «Платформа безпеки» провели цикл практичних занять «Професії, що забезпечують безпеку».

 У заході присвяченому «Тематичному дню моря», до відома 31 жовтня відзначають Міжнародний день Чорного моря (International Black Sea Day) прийняли участь представники казенного підприємства «Морська пошуково-рятувальна служба».
 Юним відпочиваючим провели лекцію щодо професії, яка забезпечує безпеку на морі. Рятувальники вкотре нагадали дітям правила поведінки на воді та розповіли що потрібно взяти з собою виходячи у відкрите море. Також фахівці КП «МПРС» розповіли про діяльність підприємства, які цілі та функції виконує служба.
 Особливу зацікавленість привернуло екіпірування рятувальників пошуково – рятувальних катерів. Усім охочим дали його одягти та розповіли про рятувальні засоби, які використовують у пошуково-рятувальній операції.
 Школярі були у захваті від майстер-класу з правил безпеки на морі та надання першої допомоги постраждалому. Діти запам’ятали головне, що море – це не жарти, що треба завжди приходити на допомогу один до одного.
 Одеський міський центр зайнятості за сприянням Морської пошуково-рятувальної служби досить значну увагу приділяє питанням профорієнтації учнівської молоді. Адже усвідомлений вибір школярами майбутньої професії – запорука їх життєвого успіху.